48
1
luxlogica posted Apr 16 '15 at 1:30 am
I just upgraded a recently-installed forum from version 3.1 to 3.2.1 - at least I think I did. It did not go smoothly...

I followed the instructions in the docs exactly, but after importing my old database data, found that:

all the custom-defined user roles had disappeared, and all users had been assigned the default user role,


all user avatar and discussion category images had disap
recent by luxlogica  ·  Apr 16 '15 at 1:43 am
118
4
JOJOManLV posted Apr 15 '15 at 10:41 am
Hello

I start using your forum in my project and want to make some upgrade for my site based on your forum.

So i make a page with some title. also there is nice place where to post SEO friendly link, BUT I cant access my site with this URL. so basically its showing the the page is access with link mysite.com/page/my-own-made-page

But only way to pen page is only with this kind of link
recent by JOJOManLV  ·  Apr 15 '15 at 8:55 pm
35
1
stassinari posted Apr 14 '15 at 2:01 am
I changed the icon for the chat tab. But now i want to remove the generated chat room text from it so it just shows the new icon. Which file would i find that in?

recent by adesh  ·  Apr 15 '15 at 7:17 pm
229
13
The chat rooms appear to be working normally till another user logs in to the site. At that point the text box and message display gray out and you cant read messages or type in the box. when no one is on the site it goes back to normal. has this happened to anyone before and if so what is the fix? also is it possible to set the chatrooms to be open on load load, apparently people are saying its
recent by adesh  ·  Apr 13 '15 at 7:43 pm
96
7
Andrey posted Apr 8 '15 at 2:49 pm
hi
Please help me do it. I do everything with insruction but as a result have that every guest of my site can use forum. When I login on site on forum I still user and nothing heppend.
What can it be.
Joomla 3.4.1

thanks

recent by Andrey  ·  Apr 9 '15 at 7:28 pm
120
1
Hi there, recently decided to install codoforum once again, but I've got some issues.

I can't see the actual forum http://qlixhost.dk/forum/ but the admin panel is working http://qlixhost.dk/forum/admin/

I unblocked the zip before unzipping the contents.

Any ideas?

Regards,
Fred

recent by adesh  ·  Apr 8 '15 at 3:22 pm
347
11
atosatti posted Mar 4 '15 at 4:14 pm
Hello,

I installed FreiChat, integrated with my user list and it seems everything is ok, but when I type the message and press enter it goes to the next line and don't send the message.
In my console I have the error message: TypeError: FreiChat.groupchat is undefined
The chat room is working good with the users logged in.

recent by atosatti  ·  Apr 7 '15 at 3:36 pm
70
4
Andrey posted Mar 31 '15 at 9:35 pm
hi, l try use you forum. But when l take search this process start and never ending. Very long time load results of search. And that in time when I heave only few posts. I things that something dont works good. And is any news about codoPM and cyrillic symbols?
thanks

recent by Andrey  ·  Apr 6 '15 at 7:10 pm
172
3
kostenko posted Mar 29 '15 at 9:01 am
Hello,
I m trying Freichat with joomla integration for a website I m building.The installation was ok and everything worked out of the box. I have a question , how can I display offline users in the chatbox? For example, Now I see online users with a green dot on the right of their name, can I do the same for offline users but -let's say- with a red dot? Space wont be a problem because I inte
recent by adesh  ·  Apr 5 '15 at 5:04 pm
182
5
Giu posted Mar 3 '15 at 9:40 am
Hi all,

I like a lot freichat, but our team don't like the behaviour to have a tab to display chat rooms, and wants instead to embed directly on a page.

We are right now using phpfreechat, and we would like to have Freichat working as this: http://komenco.es/es/alianzas/herramienta-de-desarrollo-scriptcase/chat

Somebody knows how to do it?

recent by adesh  ·  Apr 5 '15 at 4:41 pm
125
5
Okay so i didnt want to post two different post even though each of my questions would benefit from its own post.

First question/inquiry Dashes on usernames....currently only Letters/Digits/Underscores are allowed on usernames...where can i allow Dashes (ex. DAL123-Joe Doe) to be used on usernames.

Second question....currently if there is a category that is not intended for certain users
recent by adesh  ·  Apr 3 '15 at 5:58 pm
372
7
GVanity posted Mar 9 '15 at 4:51 am
When i try to upgrade my forum version i get this on the display

1.0> Checking for latest version
1.1> Connecting to server: codoforum.com ...

: Initiating cURL request
Error: 35: SSL connect error
Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /home3/vdelta/public_html/forum/admin/modules/system/upgrade.php on line 369

I am no
recent by GVanity  ·  Apr 1 '15 at 11:51 pm
118
3
Dear Codologic,

As I understand, the user's status is set to 'Busy', automatically after a certain period of non-activity (setting in backend- Additional). If this status has been changed to 'Busy' by this process, and I move my mouse, the status changes back to 'Available'.

If I manually chose for the status 'Busy', and I move my mouse, the status does not change back to 'Available'
recent by adesh  ·  Apr 1 '15 at 3:45 pm
448
8
Jeroen de Klerk posted Dec 4 '14 at 1:17 pm
Hello,

I saw in the backend section, Advanced - Polling, that one can choose between two types of message handling. Till now I used Short Polling, and I wanted to try to use Comet, to see what the performance would be. However, if I select Comet, as Polling Type, nothing changes. Still requests each 5 seconds. Does Comet work? Is that based on HTML5's Server Side Events (eventsource)? I think
190
9
Hi there,

I recently upgraded from version 9.6 to 10.0. Before the upgrade I was able to make a video connection (chrome to chrome, both laptops in home wifi network). This did take some trying. I mostly had to try three or four times to make it work. When a connection was made, this happened one or two seconds after the 'Connecting...' message showed.

After the upgrade I managed to get a
120
4
TQA posted Mar 23 '15 at 4:39 am
I have just installed and enabled freichat on my phpBB board. When I access the site, the chat works but there is a small popup box on the left side with no contents. It will not go away when the "x" is clicked either. It there something wrong?

recent by TQA  ·  Mar 30 '15 at 7:38 pm
141
4
Hiya.

I found the install very easy. And I can see the message window and chat window just fine. But when I try and send a private message or message to a chatroom nothing gets inserted into the DB table frei_chat.

I can see the message was accepted by my client chat window, but it seems that it's not calling the backend process to actually insert the messages.

I think it's not a
recent by MrFollies  ·  Mar 29 '15 at 9:06 pm
114
3
taiyeoguns posted Mar 27 '15 at 9:21 pm
After installing Codoforum, the front facing (index) pages don't load at all. I get the message: "This web page is not available".

The admin interface however loads fine without issues.

Guessing the issue could be with loading Smarty. If I comment out the following line in 'routes.php':

CODOF\Smarty\Layout::load($forum->view, $forum->css_files, $forum->js_files);
I get a bla
recent by adesh  ·  Mar 29 '15 at 6:46 pm
192
2
athorel posted Mar 25 '15 at 11:22 am
Hello !

I'm developing a plugin based on uni_login (only with google) which allow to filter email adresses (a list for example). I wanted to know how is it possible to add an admin menu where I will manage my restriction list when the plugin is enabled.

Do you have any clues ?

Thanks!

recent by athorel  ·  Mar 26 '15 at 6:22 pm
460
2
The readme is great, but I found a few things that need to be checked.

In two seperate installation tests, I found I had to create a blank database before attempting to install the product (both on Debian). Just supplying root username and password wasn't enough, and nor supplying a new user with full rights for that schema.
Our in-house server installed fine (debian wheezy), but on the more
recent by frumbert  ·  Mar 26 '15 at 4:54 am
106
3
freddy posted Mar 24 '15 at 5:25 pm
Hello,

I am using freichat 10.0 with Joomla 3.3.6, JomSocial 3.2.1.6 and Kunena forum 3.0.6.

Freichat works well, except the public chatrooms. It is not possible to write messages. The textbox is not available.

Firebug tells me that the box is still there, but made invisible via
display: none;

I can uncheck display:none momentarily, and read my message, but it is gone after r
recent by adesh  ·  Mar 26 '15 at 4:32 am
540
36
Edotor posted Feb 24 '15 at 4:27 pm
I have a problem with new topic button on the top right to generate new topics...

I have lastest version of Codoforum 3.0 and I use php 5.4

This kind of problem there is only if the forum is installed in a sub-folder of the root, but if I install the forum in the root the problem is not exist!!!

Please let me know if I must do something... or modify some .php file to fix this issue
recent by Edotor  ·  Mar 24 '15 at 1:56 pm
All posts under this topic will be deleted ?
Previous
Next
With selected deselect topics
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft