Codoforum related discussions
Image not load in post

Hello,
I am starting to use Codoforum.
In the post I use the button to load an image. The image is well loaded on the server, in the correct path, but it is not shown in the post, neither in the initial screen nor when entering the post. Only a link appears with the name assigned to the image.
I've been trying solutions but still can't get it to work.
I am using xampp with php 7.4


61ef4e10a373c


Any ideas ?
Thanks a lot
Kind regards


Hello, I am starting to use Codoforum. In the post I use the button to load an image. The image is well loaded on the server, in the correct path, but it is not shown in the post, neither in the initial screen nor when entering the post. Only a link appears with the name assigned to the image. I've been trying solutions but still can't get it to work. I am using xampp with php 7.4 ![61ef4e10a373c](serve/attachment&path=61ef4e10a373c) Any ideas ? Thanks a lot Kind regards
edited Jan 25 at 2:35 pm

Hi


Are you getting any errors in your browser console?
Make sure the extension you are uploading is added is added to backend as supported extension and mime type.


Hi Are you getting any errors in your browser console? Make sure the extension you are uploading is added is added to backend as supported extension and mime type.
Necessity is the mother of all inventions!

The only error in console is
"Notification permission can only be requested from a short-running user-generated event handler."


And Warning
"Error en el mapeo fuente: Error: request failed with status 404
URL del recurso: http://localhost:444/foroaauy/cache/js/778a4f91b506649ff95fd7ba5b022eaf.js
URL del mapa fuente: popper.min.js.map"


Allowed Mimetypes
image/*,text/plain


Thanks !


The only error in console is "Notification permission can only be requested from a short-running user-generated event handler." And Warning "Error en el mapeo fuente: Error: request failed with status 404 URL del recurso: http://localhost:444/foroaauy/cache/js/778a4f91b506649ff95fd7ba5b022eaf.js URL del mapa fuente: popper.min.js.map" Allowed Mimetypes image/*,text/plain Thanks !
edited Jan 25 at 6:44 pm

Here you can find a list of Mime Types - try to write the ones you need one by one seperated with a comma into your admin backend settings and make sure to clear the cache after you saved your settings (CTRL+F5 or STRG+F5):


https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Basics_of_HTTP/MIME_types/Common_types


Kind regards, Andy smile


Here you can find a list of Mime Types - try to write the ones you need one by one seperated with a comma into your admin backend settings and make sure to clear the cache after you saved your settings (CTRL+F5 or STRG+F5): https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Basics_of_HTTP/MIME_types/Common_types Kind regards, Andy ;)

Join: Net-Twin Community

Visit my GitHub: @WebCrew

Hi,


Allowed Mimetypes
image/jpeg,image/png,text/plain,audio/mp4,audio/mpeg,application/zip,application/pdf,application/rtf,audio/ogg,video/mp4,video/mpeg


The problem is the same, the image is not displayed.


Thanks.


Hi, Allowed Mimetypes image/jpeg,image/png,text/plain,audio/mp4,audio/mpeg,application/zip,application/pdf,application/rtf,audio/ogg,video/mp4,video/mpeg The problem is the same, the image is not displayed. Thanks.

Can you provide us your forum URL?
We will have a look at it.


Looking at the console error it seems like you have installed it locally though.


Can you provide us your forum URL? We will have a look at it. Looking at the console error it seems like you have installed it locally though.
Necessity is the mother of all inventions!
edited Jan 26 at 9:19 am

Yes, I am testing it locally with XAMPP.
Maybe on a server it works correctly?
I'm going to test it.


Thanks a lot


Yes, I am testing it locally with XAMPP. Maybe on a server it works correctly? I'm going to test it. Thanks a lot

Hi,
Temporary URL :
https://www.cade.com.uy/docs/actTemporal/foro/index.php


Chrome Error
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Controller\mime_content_type() in /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php:108
Stack trace:


#0 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php(83): Controller\Serve->getMimeType('/home/cade/publ...' ) 
#1 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php(48 ) : Controller\Serve->setBasicheaders('/home/cade/publ...' )
#2 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php(21): Controller\Serve->serve('assets/img/atta...' )
#3 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/routes.php(44): Controller\Serve->attachment()
#4 [internal function]: {closure}()
#5 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/CODOF/Router/Router.php(91): call_user_func_array(Object(Closure), Array)
#6 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/CODOF/Router/Router.php(56): CODOF\Router\Router::_dispatch(Object(FastRoute\Dispatcher\GroupCountBased))
#7 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/routes.ph in /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php on line 10
Hi, Temporary URL : https://www.cade.com.uy/docs/actTemporal/foro/index.php Chrome Error Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Controller\mime_content_type() in /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php:108 Stack trace: #0 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php(83): Controller\Serve->getMimeType('/home/cade/publ...' ) #1 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php(48 ) : Controller\Serve->setBasicheaders('/home/cade/publ...' ) #2 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php(21): Controller\Serve->serve('assets/img/atta...' ) #3 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/routes.php(44): Controller\Serve->attachment() #4 [internal function]: {closure}() #5 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/CODOF/Router/Router.php(91): call_user_func_array(Object(Closure), Array) #6 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/CODOF/Router/Router.php(56): CODOF\Router\Router::_dispatch(Object(FastRoute\Dispatcher\GroupCountBased)) #7 /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/routes.ph in /home/cade/public_html/docs/actTemporal/foro/sys/Controller/Serve.php on line 10
edited Jan 26 at 11:20 pm

Is this problem solved? Because I have similar issue. Thanks


Is this problem solved? Because I have similar issue. Thanks

yes, the problem was solved.
It didn't work for me with XAMPP and then on the real web server you just had to activate the fileinfo extension


yes, the problem was solved. It didn't work for me with XAMPP and then on the real web server you just had to activate the fileinfo extension
151
10
4
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft