Codoforum related discussions
SMTP Settings are not working properly

Hello TEAM

First of all thanks a lot for providing codoforum as open source software. this is really a very good forum open source. I have successfully installed codoforum on my shared hosting. Everything working fine except Mail Settings. I have updated my SMTP settings in the CF, But the SMTP services are not working.

5d2409be67f5b

Kindly look into this matter.

Regards

B4ALLB4U

**Hello TEAM** First of all thanks a lot for providing codoforum as open source software. this is really a very good forum open source. I have successfully installed codoforum on my shared hosting. Everything working fine except Mail Settings. I have updated my SMTP settings in the CF, But the SMTP services are not working. ![5d2409be67f5b](serve/attachment&path=5d2409be67f5b) Kindly look into this matter. Regards B4ALLB4U
edited Jul 9 at 4:29 am

This probably is a permission issue. Your host might have disabled fopen in php.ini

This probably is a permission issue. Your host might have disabled fopen in php.ini
Necessity is the mother of all inventions!

Hi @admin

Please find the below screenshot and it indicates allow_url_fopen is turned on.

5d262476272ba

Regards

B4ALLB4U

Hi @admin Please find the below screenshot and it indicates allow_url_fopen is turned on. ![5d262476272ba](serve/attachment&path=5d262476272ba) Regards B4ALLB4U
27
2
2
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft