Codoforum related discussions
File(Image or document) display problem.

Hi, I've installed the last release of codoforum script on Windows 10 and Xampp.
Everything works ok but when I try to add some image or something in a post, it does not display in preview side and also it does not display after clicked.
I tried, JPG, PNG, TXT, XLSX,..etc.
I got the same result for all of them.


  • I'm using https
  • All files are in the root directory of Xampp
  • I gave permission to all folders

Any advice would be appreciated.


Kindly regards.


Hi, I've installed the last release of codoforum script on Windows 10 and Xampp. Everything works ok but when I try to add some image or something in a post, it does not display in preview side and also it does not display after clicked. I tried, JPG, PNG, TXT, XLSX,..etc. I got the same result for all of them. * I'm using https * All files are in the root directory of Xampp * I gave permission to all folders Any advice would be appreciated. Kindly regards.

I'd start by checking out your environment. Does your configuration allow uploads? Do you have a temp directory? Have a look through your PHP errors when you try an upload, see if there's any clues in there.


Here's a quick script for uploading images. (It's the first google hit, I didn't vet it thoroughly).


https://blog.filestack.com/thoughts-and-knowledge/php-file-upload/


Try that and see how you go.


I'd start by checking out your environment. Does your configuration allow uploads? Do you have a temp directory? Have a look through your PHP errors when you try an upload, see if there's any clues in there. Here's a quick script for uploading images. (It's the first google hit, I didn't vet it thoroughly). https://blog.filestack.com/thoughts-and-knowledge/php-file-upload/ Try that and see how you go.

You have to open Your Admin Backend settings first.


Here look for:


  • Forum attachment path and fill in your data.

Mine is: assets/img/attachments

  • Allowed Upload types(comma separated) and fill in your needs.

Mine are: jpg,jpeg,png,gif,pjpeg,bmp,txt,zip,mp4,mp3,pdf,rtf,ogg,mpeg,

  • Allowed Mimetypes here you should also place your data.

Mine is: image/*,text/plain,audio/mp4,audio/mpeg,application/zip,application/pdf,application/rtf,audio/ogg,video/mp4,video/mpeg,


Now save your settings and it should work.
Kind regards,


Andy smile


Exta Info: note, there is no MP3 or music player integrated into CF at the moment, but your files will be shown with file name.


You have to open Your Admin Backend settings first. **Here look for:** - **_Forum attachment path_** and fill in your data. **Mine is:** assets/img/attachments - **_Allowed Upload types(comma separated)_** and fill in your needs. **Mine are:** jpg,jpeg,png,gif,pjpeg,bmp,txt,zip,mp4,mp3,pdf,rtf,ogg,mpeg, - ** _Allowed Mimetypes_** here you should also place your data. **Mine is:** image/*,text/plain,audio/mp4,audio/mpeg,application/zip,application/pdf,application/rtf,audio/ogg,video/mp4,video/mpeg, Now save your settings and it should work. Kind regards, Andy :) **Exta Info:** note, there is no MP3 or music player integrated into CF at the moment, but your files will be shown with file name.
edited Nov 27 '20 at 6:16 pm
46
2
3
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft